Категорії




[3270] Кредит на нове авто або з пробігом від КРИСТАЛБАНКу

02.11.2020 | Фінанси і банки, Україна


 Зробіть Ваше життя комфортнішим разом із КРИСТАЛБАНКом. Продовжуючи стратегію розширення продуктового ряду, КРИСТАЛБАНК запровадив нові програми кредитування фізичних осіб на придбання нових автотранспортних засобів та з пробігом.

 Зручні умови кредитування на придбання нових автомобілів іноземного виробництва некомерційного призначення: рівень процентної ставки від 6,99% річних, строк кредитування – до 6 років, власний внесок – від 30% від вартості авто, - безумовно, будуть в нагоді клієнтам, які мріють придбати автомобіль.

   Крім придбання нових автотранспортних засобів через автосалони України, КРИСТАЛБАНК пропонує кредитну програму «КРИСТАЛ АВТО СТАНДАРТ з пробігом», завдяки якій Клієнти мають змогу придбати бувший у використанні автотранспортний засіб.

Детальні умови кредитування за посиланням.

Коментувати
Facebook ::

Киевстар

«Київст?р» — українська телекомунікаційна компанія, що надає послуги мобільного зв'язку і доступу до мережі Інтернет. На початок 2015 року є найбільшим оператором мобільного зв'язку, а також одним із найбільших інтернет-провайдерів в Україні.

Телефон: 0 800 300 466
E-mail: [email protected]
Сайт:

До компанії


Найновіші релізи