Категорії




Графік

2021

2 7 4 6 1 6 8 2 9 2 9 4 2 1 0 7 1 1 4 0 0 2 8 1 10 0 1 8 2 0 1 0 0 0 6 1 0 3 5 6 10 4 2 2 1 1

2020

0 1 10 0 1 12 0 1 11 5 27 23 3 4 8 2 2 2 1 2 9 14 7 9 16 3 8 10 3 3 6 4 3 2 16 14 9 7 7 14 8 5 7 9 13 9 9 13 16 2 11 11

2019

9 11 6 16 15 12 14 19 15 11 12 12 13 11 14 12 5 6 18 18 20 15 11 12 12 8 7 19 10 14 4 4 1 6 0 2 13 11 6 0 18 15 18 0 1 3 0 12 1 0 0 0

2018

17 19 24 20 29 17 22 27 17 22 27 29 12 10 15 15 7 9 10 14 22 20 18 20 12 21 16 26 14 13 21 9 11 6 18 12 1 2 18 12 13 21 16 14 23 24 18 21 16 20 9 6

2017

5 20 59 115 97 94 89 82 121 86 142 146 139 148 124 101 91 65 76 127 130 115 93 64 67 24 18 22 25 22 23 20 26 11 16 7 16 29 15 20 21 22 32 16 32 32 30 23 34 37 19 21 6

2016

11 96 160 214 158 200 159 107 147 99 169 5 133 124 167 143 143 52 84 171 153 191 120 1 6 26 157 167 133 122 3 138 81 17 102 54 1 130 115 126 94 107 107 101 124 175 130 121 151 147 135 83

2015

20 67 121 127 108 109 10 40 151 126 227 198 214 187 154 157 152 123 171 112 190 225 170 185 197 190 118 173 178 170 157 179 71 121 195 167 143 142 184 158 162 180 85 103 135 231 215 168 180 176 176 95

2014

82 189 126 242 238 215 224 234 212 184 252 231 192 290 231 231 162 139 127 236 220 241 179 214 209 183 169 232 191 168 160 176 209 153 194 202 196 247 179 235 271 42 98 136 115 219 98 149 199 220 175 59

2013

174 202 234 228 259 233 236 267 226 285 288 284 179 324 298 317 158 85 153 313 164 157 104 246 199 294 275 192 222 218 222 247 258 224 240 255 292 261 295 154 240 254 259 195 293 249 291 266 278 272 231 48

2012

31 179 257 317 335 321 342 284 280 163 2 63 292 100 216 101 282 159 5 265 188 247 254 273 64 219 303 157 286 338 255 322 302 252 217 259 298 335 113 273 382 343 378 290 294 405 319 336 355 335 314 257 33

2011

1 74 36 91 16 317 48 265 18 78 248 47 23 10 16 271 170 92 140 145 272 200 203 129 150 177 240 224 210 225 140 153 188 163 217 277 196 235 297 264 232 3 168 343 203 257 321 231 282 345 246 150

2010

21 58 63 142 157 72 198 7 127 77 61 258 215 149 0 152 28 47 45 153 62 135 229 214 227 232 209 212 236 217 189 165 207 168 250 289 263 281 228 277 286 271 281 248 288 186 265 184 89 169 303 1

2009

23 83 94 147 136 200 210 224 207 177 222 217 193 237 225 184 162 96 177 206 251 217 151 200 204 178 215 119 12 121 160 192 189 165 204 152 188 198 174 206 199 134 148 137 104 23 143 160 90 197 75 72

2008

4 31 23 86 70 110 143 89 81 74 90 122 102 118 139 129 31 71 119 127 142 126 128 93 122 102 129 101 84 110 90 110 111 120 160 154 159 159 158 119 178 151 148 107 133 125 149 141 144 139 88 34

2007

1 1 30 69 62 68 51 53 28 110 129 159 131 119 109 150 37 81 143 98 109 130 161 164 104 117 142 82 82 132 107 141 118 94 90 76 110 102 98 106 98 121 113 94 108 100 71 108 129 96 1

[293] «Сушия» підвела підсумки першого на українському HoReCa-ринку проекту з харчової безпеки

22.12.2016 | АПК і харчова промисловість, Україна

У грудні 2016 року мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» завершила пілотний проект з впровадження системи контролю безпеки харчових продуктів у співпраці з Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC) та таким чином стала першим національним гравцем українського ресторанного ринку, який офіційно запровадив міжнародні стандарти безпеки в своїх ресторанах .«Сушия» запустила проект удосконалення харчової безпеки в грудні минулого року. Партнером у реалізації комплексної програми з розробки та впровадження системи управління харчовою безпекою, а також у підготовці до міжнародної сертифікації на відповідність стандарту FSSC 22000 стала Міжнародна Фінансова Корпорація (IFC). IFC є членом Групи Світового банку та найбільшим глобальним інститутом розвитку, який вже понад 20 років реалізує в Україні різні інвестиційні та консультативні проекти.Проект складався з двох етапів. Перший завершився в квітні 2016 року і включав діагностичну оцінку та розробку плану дій для поліпшення безпеки в усіх ресторанах мережі «Сушия» і запуск програми навчання команди – як ефективно впроваджувати і працювати за новими внутрішнім стандартам. За перші 4 місяці проекту були розроблені та узгоджені формалізовані процедури та розпочато їх впровадження для всіх етапів технологічного процесу: від закупівлі і зберігання сировини до приготування страв і їх доставки. В процесі реалізації проекту «Сушия» істотно поліпшила виробничі та гігієнічні практики: • Ввела контрольні листи для ключових технологічних процесів, які дозволяють діагностувати невідповідності на етапі їх виникнення, а не під час ліквідації наслідків;• Ввела стандартизовані процедури в області технологічного і санітарного контролю для підтримання належного гігієнічного статусу підприємств;• Ввела маркування продуктів-алергенів і провела роботу з персоналом про поводження з алергенними інгредієнтами і відповідне інформування клієнтів;• Вдосконалила систему внутрішніх аудитів ресторанів мережі – з акцентом на безпеку готової продукції та дотримання всіх чинних санітарних норм і правил;• Підвищила інформованість і відповідальність лінійного персоналу ресторанів за дотримання введених вимог і виробничий контроль.На другому етапі проекту в «Сушия» провели повне дослідження HACCP (Hazard analysis and critical control points – аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю). Даний аналіз передбачав ідентифікацію потенційно можливих небезпечних факторів і оцінку їх суттєвості на всіх етапах технологічного процесу для продукції заготівельного цеху і ресторанів відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 22000: 2005. В результаті аналізу було встановлено критичні точки контролю на етапах технологічного процесу, що мають найбільше значення для безпеки готової продукції. Персонал ресторанів пройшов необхідне навчання та здійснює постійний моніторинг цих процесів відповідно до передових європейських практик.
«За рік реалізації комплексного проекту з харчової безпеки ми пройшли великий шлях: внесли ряд змін в організацію кухні, удосконалили системи контролю, внесли зміни в процеси – ми стали більш сучасними, технічно досконалими і, що вкрай важливо, створили прецедент на ресторанному ринку України, – зазначив генеральний директор мережі «Сушия» Антон Ходисько. – Безпека їжі в наших ресторанах завжди була на високому рівні, і ми прийняли рішення привести її у відповідність з кращими європейськими та світовими практиками, оскільки віримо в те, що безпека повинна бути стандартом, якого дотримуються всі гравці ринку. Виграють від цього всі – і клієнти, і ресторатори, і держава. І ми пишаємося тим, що стоїмо біля витоків цього процесу в нашій країні».Закінчення спільного з IFC проекту щодо вдосконалення системи харчової безпеки не означає припинення роботи в даному напрямку. В рамках проекту було розроблено план заходів для подальшого поліпшення розробленої системи безпеки харчових продуктів, який «Сушия» вже почала реалізовувати.Подальший план дій включає:• Створення єдиного внутрішнього стандарту якості «Сушия», який включатиме контроль безпеки харчових продуктів на основі розроблених в процесі реалізації проекту документів, процедур і практик – що називається «від лану до столу»;• Постійний стандартизований лабораторний контроль виробничих процесів і продукції в сертифікованих за європейськими стандартами референс-лабораторіях;• Систематичне навчання персоналу вимогам комплексної системи безпеки харчових продуктів;• Масштабування системи управління безпечністю харчових продуктів на всю мережу ресторанів;• Регулярні внутрішні аудити результативності системи харчової безпеки та кваліфікації персоналу.Про компанію «Сушия»Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» заснована в 2006 році і складається з 43 ресторанів в 13 містах України – Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Полтаві, Сумах, Харкові, Черкасах та Чернівцях. Щомісяця обслуговує більше 350 000 гостей, має власну службу доставки «Точна доставка».Детальна інформація про мережу ресторанів «Сушия» www.sushiya.ua Прес-служба «Сушия»:
Тел./факс: +380 (44) 451-85-13E-mail: [email protected]
Коментувати
Facebook ::

MEDiSUM

Контактна особа: Савченко Алексей
Телефон: +380666844106
E-mail: [email protected]
Сайт:

До компанії


Найновіші релізи