[630] SendGroupSms.Com компанія запустила Смс програмне забезпечення для відправки текстових повідомлень

01.10.2015 | Інтернет, Україна

SendGroupSms.Com, провідне програмне забезпечення розвитку компанії випустив нову версію 9.0.1.2 з масових SMS програмне забезпечення для відправки текстових повідомлень на кілька телефонних номерів.
Смс Програмне забезпечення надає можливість відправити групові повідомлення на різних контактів з ПК, використовуючи будь Вікна, GSM або технології Android-телефони на базі. Програма підтримує список окремої людини або контакти для створення і пересилки повідомлень на тисячі телефонних номерів без підключення до Інтернету.
Відправка повідомлення додаток легко забезпечує вільний текст оповіщення, повідомлення, нагадування вітання, і оновлення і т.д. на декількох телефонних номерів в мінімальний час. Програма широко використовується в різних секторах бізнесу, таких як фінансові установи, MLM бізнесу, рішення замовника і т.д., щоб залишатися в контакті з клієнтами.
Масова інструмент SMS Sender розроблений з функцією затримки доставки, який легко управляти об'ємного перевантаження текстових повідомлень на будь-які мобільні мережі по всьому світу. Це легко завантажувати необмежену кількість мобільних з Excel лист блокнота або файлу для передачі текстових повідомлень.
Ця утиліта стала найбільш поширеним способом для реклами бізнес-продуктів і послуг серед користувачів за допомогою відправки смс, промо пропозиції зі знижками продукції та послуг і т.д. на телефонах.

Ключові особливості масових SMS Програмне забезпечення:

1-Сумісність з GSM, Windows або Android-телефон технології, заснованої відправляти текстові повідомлення на телефон книги контактів.
2 варіант майстер Виняток для підтримки список усіх контактів виключеного часу, на якому ви не хочете, щоб відправити смс.
3 - Затримка варіант поставки для управління об'ємного перевантаження вільного обміну текстовими повідомленнями.
4-Можливість пропустити всі повторювані мобільні номери контактних телефонів під час об'ємної тексту відправки повідомлення.
5-навантаження маса мобільних контактів з Excel лист блокнота або файл відправити смс групи.
6-Unicode підтримка мов для відправки неанглійськими повідомлення на будь національною або міжнародною місці.
7-Зберегти переданих текстових повідомлень в шаблони з певної дати і часу для майбутніх довідкових цілях.
8 -retry варіант для невдалих текстових повідомлень до 10 разів.
9- фонд, щоб відправити стандартний смс або повідомлення на телефонах.
10-Немає підключення до Інтернету або зовнішній шлюз смс не потрібно, щоб відправити смс.
11-Підтримує всі основні бренди мобільних телефонів для відправки повідомлень на декількох контактів.
12-Постачає безкоштовно текстові оповіщення, повідомлення, вітання і т.д. за телефонами в один клік.

Про SendGroupSMS.Com

SendGroupSMS.Com веде ІТ-компанії, що забезпечує Смс відправка послуг для користувачів, так 2005 році ми в основному орієнтованих на клієнта і доставити високу якість послуг для всіх глобальних клієнтів і замовників за найкращими цінами маркетингових.
Коментувати
Facebook ::

Смс программного обеспечения

Смс программного обеспечения
SendGroupSMS.com является всемирно известная продукт, основанный организация, созданная в 2008 год Наша основная девиз создания инновационного, творческого и удобное приложение программного обеспечения для выполнения постоянно растущих потребностей бизнеса и клиентов в просто очень быстро образом. Компания в основном занимается предоставлением лучших и интерактивного программного обеспечения, включая веб-коммунальных услуг, систем и прикладного программного обеспечения, продуктов по всей пользователей по всему миру и клиентов цели.

Контактна особа: Tarun Tyagi
Телефон: 9868337762
E-mail: support@sendgroupsms.com
Сайт:

До компанії