Категорії




[193] Завершився перший незалежний бізнес-форум «Інвестиції для розвитку інфраструктури Києва та Київської області»

29.09.2011 | Виставки. Семінари. Конференції, Україна

Відбувся перший незалежний бізнес-форум, що проводився підприємцями, банкірами та представниками державних відомств.

Протягом першої дискусії IUI Forum було знайдено відразу декілька рішень для підвищення ефективності інвестиційної галузі в Україні, зокрема, в Києві та Київській області. Експерти за «круглим столом» озвучили ті нагальні проблеми, які мають інвестори та ініціатори проектів, коли теорія та паперові плани досягають етапу справ та практичних дій по реалізації проекту.

Важливими питанням стала тема інноваційності, захисту авторських прав та методології оформлення проектів.

Ще один важливий вектор дискусії стосувався правильної підготовки, оформлення бізнес-планів та інвестиційних проектів, серед яких трапляються псевдо-проекти і як їх можуть розпізнавати інвестори. Також спікери бізнес-форуму обговорювали способи побудови медіа- та іміджевих платформ, що впливають на рівень інвестицій в країну.

Протягом Форуму було презентовано десять інвестиційних проектів у галузях сільського господарства, інновацій у енергозбереженні, розвитку інфраструктури, будівництві тощо.

 «Ми плануємо проводити такий бізнес-форум мінімум два рази на рік – весною та восени» - заявив Володимир Чеповий, керуючий партнер компанії «Інформаційно-цифрові технології».

Цитати Спікерів та Учасників IUI Forum будуть опубліковані на офіційному сайті заходу протягом доби.

Коментувати
Facebook ::