[381] Відкриття нового шоуруму «Kronocenter – територія дизайну»

25.04.2012 | Виставки. Семінари. Конференції, Будівництво та будівельні матеріали, Україна

Kronocenter – це новий проект Групи компаній Kronospan – світового лідера з виробництва деревопохідних виробів.
Kronocenter – це унікальна концепція продажу меблевих плит та ламінованої підлоги, а також надання послуг з порізки та кромкування.
Ввесь асортимент продукції групи компаній Kronospan – від класики до ультрасучасних декорів - ламінована підлога, стінові панелі, будівельні плити, ДСП, стільниці, ХДФ та МДФ – буде представлено на «території дизайну» у стильному сучасному шоурумі, де кожен відвідувач зможе побачити та підібрати необхідний йому продукт, а також отримати пораду спеціаліста та дизайнерські рішення.
Крім того, наші регіональні партнери пропонують до уваги відвідувачів великий вибір кухонних МДФ фасадів, комплектуючих для шафів-купе, фурнітури, а також якісні послуги з порізки та кромкування.
У день відкриття надається для наших клієнтів пропонуємо наступні акції: - знижка 50% на всю ламіновану підлогу, що є в наявності - знижка 25% на всі меблеві комплектуючи
Перший Kronocenter вже відкрито в Києві, до кінця року заплановано відкриття в містах Сімферополь та Дніпропетровськ.
На Ваші запитання відповідатимуть
  • Наталія Покінська - Генеральний директор ТОВ «Кроноспан УА»
  • Тарас Швигар – директор з продажу ТОВ «Кроноспан УА»

Група компаній Kronospan – світовий лідер з виробництва ламінованої підлоги та меблевих плит. Історія компанії веде відлік з 1897 року з невеликої сімейної лісопильні неподалік від Зальцбурга в горах Австрії. До шістдесятих років минулого століття, завдяки постійному впровадженню інновацій та розробки нових матеріалів, Kronospan став лідером галузі на ринках Австрії та Німеччини. Зараз до складу групи входить 30 підприємств у 25 країнах світу, включаючи США та Китай. Загальний обсяг продажів перевищує ? 3 млрд. на рік, 55% від цієї суми припадає на Центральну та Східну Європу.
Дата презентації: 28 квітня 2012 року, початок реєстрації 11.30, презентації – 12.00.
Місце проведення: Донецьк (Макіївська траса), готель «Виктория», вул. Териконна, 3
P.S. Після, ми сподіваємося, цікавої та плідної розмови запрошуємо Вас на вишуканий фуршет, а також для Вас приємні подарунки від Kronocenter?

Запрошуємо ЗМІ на «територію дизайну»!

Контактна особа: Анна

Акредитація за телефоном: +38-067-503-79-18 


Коментувати
Facebook ::

Информационное агенство RBN

В один из свежих весенних дней, а если быть точнее 15 марта 2010 года, свою работу начало Информационное агентство RBN. Как и полагается классическому информационному агентству, RBN ведет деятельность, направленную на информирование общественности через средства массовой информации о том, что происходит в жизни страны и регионах. Наша особенность - это приоритетность бизнес-направлению, событиям, тенденциям, и итогам экономической жизни страны, анализу деловой активности нации. Естественно помимо этого мы не забываем о культурной и образовательной миссии, оповещая о последних изменениях в культурной и общественной жизни государства. RBN следует политике открытости и гласности. На наших пресс-конференциях бизнес-лидеры, ведущие экономисты, политики, шоумены и культурные деятели могут публично отстаивать свои позиции и взгляды. Портал бизнес-новостей RBN – это всегда свежая и актуальная информация об экономике и жизни бизнес-сообщества. Благодаря тесному контакту с различными бизнес-структурами, RBN передает информацию из первых рук. Сегодня Информационное агентство RBN продолжает активно расширять регионы своего присутствия. За нашими плечами, в рамках истории, совсем небольшой временной промежуток, однако существующие на сегодняшний день результаты, позволяют нам быть уверенными, что мы движемся в правильном направлении. Мы всегда помним простую аксиому о том, что в наше время информация есть единственный и вернейший путь к выживанию.

Контактна особа: Елена Король
Телефон: (067)503-79-18
E-mail: info@rbn.cc
Сайт:

До компанії


Найновіші релізи