[236] Соціальна ініціатива Сведбанку знайшла продовження у Львові

19.10.2010 | Фінанси і банки, Україна

Відкриття майданчика стало другим заходом в рамках Соціальної ініціативи, яку було створено у червні 2010 року Сведбанком за підтримки Посольства Швеції в Україні та інших компаній-партнерів. На церемонії відкриття також були присутні представники Львівської адміністрації.«В Україні працює багато шведських компаній, для яких соціальна відповідальність закладена в основі ведення бізнесу. Хороший цьому приклад - встановлення дитячого майданчика у Львові. Такий своєрідний внесок бізнесу у розвиток суспільства заслуговує на підтримку і продовження доброї справи» - заявив Стефан Гуллгрен, Посол Швеції в Україні.

«Ми надзвичайно задоволені, що соціальна ініціатива, яка почалась влітку дитячим святом у Київському Ботанічному саду та відкриттям там дитячого майданчика, знайшла продовження у Львові. Сподіваємось, що цей подарунок культурній столиці України принесе море радості і задоволення маленьким жителям міста» - сказала Ярослава Коваленко, директор маркетингу і комунікацій АТ «Сведбанк» (публічне).


Про банк:

Swedbank - це банк для багатьох людей, родин і компаній. Займаючи провідні позиції на внутрішніх ринках Швеції, Естонії, Латвії та Литви, Swedbank пропонує широкий спектр фінансових послуг та продуктів. Банк обслуговує 9.5 мільйонів фізичних осіб і 535,000 корпоративних клієнтів. Мережа банку налічує 377 відділень у Швеції, 224 відділення в Балтійських країнах та 100 відділень в Україні. Група також присутня в країнах Північної Європи, США, Китаї, Японії, Росії та Україні. Станом на 30 липня 2010 року сумарні активи Групи оцінюються в 1,905 млрд. шведських крон. Більше інформації на www.swedbank.com

АТ «Сведбанк» (публічне) є одним із найбільших українських банків. Регіональну мережу складають 100 відділень у всіх областях України, штат компанії нараховує близько двох тисяч співробітників. Банк обслуговує 200 тис. фізичних та 17 500 юридичних осіб.
Коментувати
Facebook ::

PR&C

Контактна особа: Олег Баклажов
Телефон: +3 8 067 5485055
E-mail: baklazhov@prandc.com.ua

До компанії


Найновіші релізи